Snorkelexcursie voor Jonge Rewilders

Datum
25 August 2024
09:30 - 16:30 uur
Inschrijving
Inschrijven
Contactpersoon
Voor alle leden van het Jonge Rewilders Netwerk organiseren we een snorkelexcursie. Tijdens deze speciale excursie kan je ons werk beter leren kennen, ervaring opdoen en bouwen aan jouw eigen netwerk.

Ga mee op snorkeltocht

De wereld onder water blijft ons fascineren. Wat veel mensen niet weten is dat je in onze Noordzee en de Grevelingen ook goed kunt snorkelen. Zo kun je onze onderwaterwereld op een laagdrempelige manier bekijken en beleven.

Ben je nog geen lid van ons netwerk? Iedereen tussen de 16 en 35 jaar die zich wil inzetten voor de wilde natuur is welkom. Wij horen graag van jou wat jij wil en kan doen! Sluit je dus snel aan bij het netwerk van Jonge Rewilders.

We vragen een vergoeding tegen kostprijs voor de huur van de snorkelspullen en wetsuits van € 25,- per persoon. Betaal deze vooraf via deze link.

Ervaar het zeeleven rond de Brouwersdam

De wateren rond de Brouwersdam zijn uitermate geschikt voor een snorkeltrip. Het water is er relatief rustig en er is veel te beleven. Wieren, anemonen, zakpijpen, maar ook oesters en vissen zijn volop aanwezig.

Tijdens deze excursie leer je meer over het werk van ARK om de Noordzee te rewilden. We werken met partners aan het herstel van schelpdierbanken. De inheemse platte oester speelt daarbij een belangrijke rol.

Praktische informatie
 

We vertrekken om 09.30 uur met een busje van NS station Schiedam centraal naar de Brouwersdam (meer info volgt). De excursie is rond 16.30 uur afgelopen.

Meld je aan via de knop 'inschrijven' en vergeet niet alvast je schoenmaat, lichaamslengte en gewicht door te geven in het vak 'opmerkingen'. Dan zorgen wij voor de huur van jouw materialen.

Let op, na je betaling is je inschrijving pas definitief.

Tot dan!

Image
onderwater ARK Rewilding Nederland snorkelexcursie
Image
onderwaterwereld ARK Rewilding Nederland snorkelexcursie