ARK op reis met Zilt

16-01-2015

ARK heeft meegedaan met een inzending, om voor de organisatie een geheel verzorgde dag door ZILT theaterwerk te winnen, in het kader van ZILT 15 jaar. Henriette de Graaf van Zilt schrijft het volgende:

“Er waren vele reacties uit zeer diverse beroepsgroepen uit het gehele land. Met veel plezier heb ik alles met zorg bekeken en overwogen, er kan maar één de winnaar zijn.”

Uiteindelijk heeft ARK natuurontwikkeling de geheel verzorgde en op maat ontwikkelde teamdag met lunch en borrel gewonnen!

De originaliteit heeft de doorslag gegeven, een medewerkster van het delta team schreef;  "Ons Delta team van ARK natuurontwikkeling zou graag op inspirerende en nieuwe ideeën gebracht willen worden. We staan voor de opgave om meer te doen voor de zoet-zout overgang in de Nederlandse wateren. De zoete rivieren horen geleidelijk over te gaan in de zoute zee, er hoort een brakke overgangszone tussenin, die voor de natuur enorm belangrijk is". 

ARK sluit met dit Deltaproject ook wel erg mooi aan bij de naam Zilt  theaterwerk natuurlijk! Meer over ZILT op hun website.

Image
Zeekraal

Contactpersoon