Maashorst 17 april op TV

11-04-2017

Op 17 april is de Maashorst te zien bij het programma Natuurrijk van omroep Brabant. Presentatrice Maud Hawinkels gaat op bezoek in het gebied en uiteraard op zoek naar de wisenten.

Deze week start een gloednieuwe serie van het tv programma Natuurrijk, van Omroep Brabant. In dit programma trekt Maud Hawinkels samen met haar hond Mollie door de Brabantse natuur, van natuurpoort naar natuurpoort. Ze maakt kennis met bijzondere landschappen, dieren, planten en mensen.

In de speciale uitzending op 17 april gaat Maud van start in Natuurpoort de Kriekeput. Daarna leert Maud van boswachters waarom juist de Maashorst zo geschikt is voor wildernisnatuur en hoe dat dan in de praktijk werkt. En samen met een vrijwillige wisent-ranger gaat ze op zoek naar de wisenten. Tot slot vertelt de wisentexpert van Nederland alles en meer over de wisenten in de Maashorst.

Video URL
Natuurrijk op de Maashorst

Over Natuurrijk

Bijzondere natuur, die vind je in Brabant. En mensen die hier met passie over vertellen. Te zien in de nieuwe serie Natuurrijk. Vanaf 14 april elke vrijdag om 18:00 uur bij Omroep Brabant.

En speciaal voor de Dag van het Landschap op 17 april (paasmaandag ) een hele dag Natuurrijk. Op radio van 9:00 tot 17:00 uur en op tv vanaf 17:45 uur!

Image
Wisent

Contactpersoon