Openbare verkoop gronden Maashorst

18-06-2018

Natuurgebied de Maashorst is onderdeel van Natuurnetwerk Brabant (NNB). In opdracht van de provincie Noord-Brabant en de Maashorstgemeenten (Oss, Uden, Bernheze en Landerd), heeft ARK Natuurontwikkeling landbouwpercelen gekocht in de Maashorst ten behoeve van realisatie van het Natuurnetwerk Brabant. Deze landbouwpercelen worden ingericht als natuur. Maar passend binnen de doelstelling van de provincie en de Maashorstgemeenten wordt een deel van deze landbouwpercelen verkocht ten behoeve van omschakeling naar Ondernemend Natuurnetwerk Brabant ofwel ONNB. Om deze reden wordt nu een openbare verkoopprocedure gehouden waarbij iedereen met een plan kan inschrijven.

Voor de inschrijver met het beste plan voor realisatie van Ondernemend Natuurnetwerk Brabant, zijn er percelen te koop in natuurgebied De Maashorst rondom Slabroek (Nistelrode en Uden).

Op 18 juni 2018 start voor 9 percelen met een totale omvang van circa 12 hectare de verkoop bij inschrijving. Op deze pagina zijn de leidraad openbare verkoop en bijlagen met de volgende informatie te vinden:

  • wat is Ondernemend Natuurnetwerk Brabant
  • wat zijn de voorwaarden waar uw plan aan moet voldoen
  • om welke percelen gaat het en wat is de vraagprijs
  • hoe wordt uw plan beoordeeld
  • hoe en wanneer kunt u uw plan indienen.

 

Contactpersoon