Wilde natuur onder de kerstboom

14-12-2022

ARK brengt de natuur in huis deze decembermaand. In onze web(geef)winkel vind je heel veel mooie producten om een ander (of jezelf natuurlijk) cadeau te doen deze kerst. Van roofdiergids tot unieke ARK-mok.

Natuur aan je muur

Twee van onze unieke illustraties van ARK-huistekenaar Jeroen Helmer zijn verkrijgbaar als poster met een teakhouten ophangsysteem: een over wolf, een over poep. Kant en klaar om direct aan de muur te hangen. Bewonder, leer en geniet. Afmetingen: 50x36cm, prijs: 22,50 euro.

Latte ARK

Of wat dacht je van een heerlijk grote mok van keramiek?! Rondom bedrukt met een illustratie van de Noordzee of een medicijnvrije mesthoop. De mok is verkrijgbaar in twee varianten. Inhoud: 350 ml, prijs: 10 euro.

Wisent op het toilet

Ook nieuw: deze geborduurde gastendoek voor op de badkamer of het toilet met de afbeelding van een wisent er op. Luxe kwaliteit - 500 gr/m2 – en 100 procent katoen. Afmetingen: 50x30cm, prijs: 12,95 euro.

Spoorzoekertje

Ook onze populaire roofdiergids doet het goed onder de kerstboom. Deze veldgids op zakformaat helpt je alle West-Europese roofdieren te herkennen, van wolf tot wilde kat. En nu ook inclusief Nederlands grootste roofdier: de grijze zeehond. Zie voor een sneak preview van de gids dit item van de NOS. Afmetingen: 11x14 cm, prijs: 8 euro. 

Wilde kerstwandeling

Maar het allermooiste cadeau is en blijft natuurlijk een natuurbeleving. En die is helemaal gratis. Hup, naar buiten dus: struinen door ruige natuur, op zoek naar verse beverknaagsporen, of ‘gewoon’ genieten van met sneeuw bedekte landschappen. ARK is groot voorstander van natuur die beleefd kan en mag worden.

Daarom zijn onze gebieden vrij toegankelijk én staat onze web(geef)winkel vol met gratis zoekkaarten, schoolplaten en natuuropdrachten. Print ze uit en neem ze mee naar buiten om jouw kerstwandeling een stukje wilder te maken. 

Image
Galloway in besneeuwde Millingerwaard. Foto: Twan Teunissen

Contactpersoon

Meer informatie

Kennislinks