Jonge verwilderaars opgelet!

08-04-2024
Ga op pad met experts van ARK Rewilding Nederland die het Kempen~Broek als geen ander kennen en die je de mooiste plekjes kunnen laten zien!

Hier leeft de natuur, zoals de natuur het bedoeld heeft. 

De bijzondere waterkwaliteit en het afwisselende landschap vertalen zich in een grote biologische rijkdom. Naast weelderige broekbossen vol wielewalen en wespendieven, vinden we er schrale graslanden met bloeiende anjers en zeldzame parelmoervlinders.


Tijdens het Hemelvaartsweekend mogen we ons kamp opslaan op een hele toffe locatie, een onderzoeksstation van Natuurmonumenten midden in het Kempen~Broek. Tijdens dit kamp leer je niet je alleen een ontzettend mooi nieuw gebied kennen, je gaat ook op pad met gelijkgestemden van de NJN en het ARK Jonge Rewilders netwerk. Je zult meer leren over rewilding en de visie die ARK heeft voor dit gebied. En de soortennerds en determineerberen kunnen hier hun hart ophalen. 

Dus wil je meer leren over rewilding? Of heb je altijd al bij de NJN gewild, maar is het daar nooit van gekomen? Dan is dit een unieke kans om eens een NJN kamp mee te maken.


Je kunt je opgeven via het inschrijfformulier op de NJN website.
Geef bij aanmelding voor het rewildingsweekend in het opmerkingenveld aan dat je via het ARK Jonge Rewilders netwerk in contact gekomen bent met de NJN en vul ook je leeftijd in. We hanteren voor dit weekend een leeftijdsgrens van 30 jaar.


Hopelijk gaan we jullie allemaal zien in het Kempen~Broek! 

Contactpersoon