Webwinkel

ARK heeft talloze rapporten, boeken, zoekkaarten, struin- en wandelkaarten uitgegeven en geschreven. De beschikbare titels zijn te downloaden of te bestellen via onze webwinkel. Foto's zijn terug te vinden in het beeldarchief.

Image
Zoekkaart Zaden en Vruchten

Foto's

ARK bezit een uitgebreid beeldarchief. In het archief zijn foto's te vinden uit binnen- en buitenland. Van de prille start van natuurontwikkeling langs de Waal tot aan de meest recent gemaakte foto's van wisenten in de duinen. Bent u op zoek naar foto's, voor bijvoorbeeld een website of boek, zoek en bestel dan via ons online archief. U krijgt zo snel mogelijk bericht terug met daarbij de eventuele kosten voor gebruik.

Struinkaarten

Als bezoeker in de natuurgebieden van ARK hoef je niet op de paden te blijven. Je wordt zelfs nadrukkelijk uitgenodigd om al struinend, over door grote grazers gemaakte paadjes of dwars door de velden, je weg te zoeken door de nieuwe wildernis. Het kan met de struinkaarten van ARK die zich van gewone wandelkaarten onderscheiden omdat ze oproepen om de paden te verlaten en te gaan struinen. Fraai getekende detailkaarten geven aan waar de toegangspoortjes zijn zodat je als bezoeker de weg het terrein in en uit weten te vinden. Rond de kaarten staan leuke weetjes over het gebied, de dieren die er leven, historische feiten en waarom juist hier nieuwe natuur wordt ontwikkeld en hoe.

Zoekkaarten

Regelmatig maakt ARK nieuwe zoekkaarten voor buitenlessen in de natuur. ARK tekenaar Jeroen Helmer maakt deze fantastische zoekkaarten. Zoekkaarten zijn te bestellen in onze web(geef)winkel. Na bestelling ontvang je een bevestiging met een link waarmee je de bestanden als pdf kunt downloaden en zelf kunt afdrukken. Aan het gebruik van deze gratis producten zijn voorwaarden verbonden. Ze mogen alleen gebruikt worden voor niet-commerciĆ«le activiteiten.

Kleurplaten

Zin om te kleuren? ARK tekenaar Jeroen Helmer tekende kleurplaten van boomkikker, edelhert, kraanvogel, tauros, de delta en nog veel meer! Print ze uit en kleur ze in.