Lars Soerink

Lars Soerink

senior Programmaleider communicatie
Over Lars

Lars is communicatie-ecoloog en aanspreekpunt voor pers en media. 

Wandelingen met opa maakten bij Lars de interesse in natuur (en muziek) wakker. Door zijn deelname aan activiteiten van NJN en JNM raakte deze verbondenheid in een stroomversnelling. In de natuur kan hij zich volledig onderdeel voelen van het grote universum. Bijvoorbeeld toen hij onderzoek mocht doen op Puffin Island en omringd werd door papegaaiduikers. Volgens hem worden we omgeven door overwinnaars van de evolutie.  

Als natuurfotograaf en -filmer kan hij niet een favoriete soort benoemen. Hij houdt van vogels, maar kan net zo goed gefascineerd kijken naar de springstaartjes in zijn compostbak. 

Lars is een rustige denker en kan vanuit oprechte interesse de juiste vragen stellen om de drijfveren van mensen te begrijpen. Hij waardeert het enorm in een team van bevlogen collega’s te mogen werken, die stuk voor stuk oprecht verschil willen maken. Hij wil in samenwerking bijdragen aan het creëren van waardevolle natuur. Vanuit zijn brein en hart weet hij dat dit gaat lukken. Rewilding is hoopvol! Dat verhaal verspreidt hij graag in prachtige beelden, mooie verhalen en via activiteiten en evenementen.